Binali Yıldırım'dan 'Bahoz Erdal' açıklaması
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Temmuz 12 2016
Hükümet kaynaklarına göre, PKK'nın üst düzey isimlerinden ''Bahoz Erdal'' kod adlı Fehman Hüseyin kesinlikle öldürüldü. Başbakan Yıldırım ise açıklama için biraz daha beklenmesi görüşünde.
Terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi olan Bahoz Erdal''ın öldürüldüğü yönündeki bilgiler, dün hem Bakanlar Kurulu'nda hem de AK Parti MYK toplantısında masaya yatırıldı.
BAŞBAKAN YILDIRIM: BİRAZ BEKLEYELİM
NTV'nin haberine göre, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığındaki iki toplantıda da olayla ilgili istihbarat birimlerinden gelen veriler değerlendirildi. Her iki toplantıda da Türkiye açısından ' 'Bahoz Erdal''ın öldürüldüğüne ilişkin bir tereddütün olmadığı belirtildi. Ancak resmi açıklama için uluslararası kaynaklardan da teyit beklenmesi gerektiğinin altı çizildi. Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım da "Biraz daha bekleyelim" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası geçirdi, vefat etti2.İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu test sonucu çıktı3.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”4.Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süleyman’ıdır”5.Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve yaralılar var

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER

Bir KHK'lı daha bilmediği işi yaparken iş kazası g...

İşte detaylar: Güllü'nün kızına ait uyuşturucu tes...

AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ı...

Ne demek istedi? Bahçeli: ”Erdoğan, günümüzün Süle...

Japonya'da facia! 50 araç birbirine girdi: Ölü ve ...


