"Bırakmam Seni" yardım kampanyası
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ağustos 6 2020
Süper Lig'in dört büyük futbol kulübünden biri olan Beşiktaş "Bırakmam Seni" ismi altındaki yardım kampanyasında kulübe gönül verenlerden maddi destek talep edecek.
"Bırakmam Seni" isimli program Kanal D'de yayınlanacak ve programın sunuculuğunu tiyatrocu Yılmaz Erdoğan yapacak.
Beşiktaşlı birçok sanatçının da yer alacağı programda yönetim kurulu, eski futbolcular, erkek-kadın futbol takımı, erkek-kadın basketbol takımı, hentbol takımı ve tekerlekli sandalye basketbol takımı katılacak.
Programa ayrıca Sergen Yalçın, Yılmaz Erdoğan, Zafer Algöz, Hakan Altun, Barış Murat Yağcı, Cihan Talay gibi isimler de katılacak. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”
6.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!7.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







