Boğaziçi'ne AKP'li rektör
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 13 2016
Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne, seçime dahi girmeyen AKP Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay'ın kardeşi Prof. Dr. Mehmed Özkan'ı atadı. Boğaziçi Üniversitesi rektörlük seçimlerinden oyların büyük çoğunluğunu alan Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ise tepki amacıyla akademik hayatını noktaladı.
Boğaziçi'ne seçime bile girmeyen AKP'li rektör
Boğaziçi Üniversitesi'ndeki rektörlük seçimlerinde mevcut rektör Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu, oyların yüzde 86'sını alarak üniversite tarihinin rekorunu kırmıştı. Son dönemin en yüksek katılmlı rektörlük seçiminde, 403 katılımcıdan 348’inin oyunu alan Barbarosoğlu’ya en yakın isim 40 oy ile Prof. Dr. Vedat Akgiray'dı.
AKP’Lİ VEKİLİN KARDEŞİ ÇIKTI
AKP Eskişehir Milletvekili ve MKYK Üyesi Prof.Emine Nur Günay, Mehmed Özkan ile fotoğrafını Twitter’dan paylaşarak “Prof. Dr. Mehmed Özkan, kardeşim” diye yazmıştı.
AKP’li vekilin kardeşi ile paylaştığı fotoğrafta, arkada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun fotoğrafları görülüyor.
İLGİLİ HABERBoğaziçi rektörü ataması için KHK mı beklendi?
Boğaziçi rektörü ataması için KHK mı beklendi?

PROF BARBAROSOĞLU: AKADEMİK HAYATIMI NOKTALIYORUM
Boğaziçi Üniversitesi rektörlük seçiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından göreve atanmayan Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu veda mesajı yayınladı.

Üniversiteye veda ettiğini ve akademik hayatını noktaladığını belirten Barbarosoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “5 Ağustos 2012 tarihinden itibaren büyük gurur, mutluluk ve heyecanla sürdürdüğüm rektörlük görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Ülkemizde olduğu kadar uluslararası alanda da birçok başarıya imza atan, özgürlükçü, çoğulcu ve katılımcı bir anlayışla
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Şeyma Subaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi10.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


