Bombalı saldırı sonrası silinen bu 2 Tweet çok konuşulur
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazar, Ekim 1 2023
Gündemi sarsan Ankara’daki saldırı sonrası dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakın olduğu iddia edilen bir sosyal medya hesabından dikkat çeken iki paylaşım yapıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya yönelik ifadelerin olduğu mesajlar kısa süre sonra silindi.
İçişleri Bakanlığı’na yönelik bu sabah yapılan bombalı saldırı sonrası polis memurları Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş yaralandı. Saldırının amacı ve arkasındaki güçlere yönelik tartışmalar sürerken ‘Ebabil Harekâtı’ isimli Twitter (X) hesabından ilginç 2 mesaj paylaşıldı.
GAZETECİ FIRAT’A CEVAP VERDİ
Bu mesajlardan ilki Gazeteci Hande Fırat’ın attığı bir tweet’e yönelik oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaşımını alıntılayan Gazeteci Fırat “Hedef ve zamanlama manidar! Bakanlığa dur diyenler, son dönemde operasyonların adresi çeteler, mafya vb mi? Terör örgütünü maşa mı yaptılar?” ifadelerini kullandı.

‘TALİMATI SOYLU VERDİ DİYECEKLER’
Hande Fırat’ın bu mesajını alıntılayan ‘Ebabil Harekâtı’ hesabından ise “İnanılmaz şeyler oluyor. 1 saate ‘bu bombalı saldırının talimatını Soylu verdi’ diyecekler” ifadeleri kullanıldı.
O MESAJDA ÇOK ÇARPICI İFADELER
Aynı hesaptan paylaşılan bir diğer mesajda ise çok daha dikkat çeken ifadeler yer aldı. İçişleri Bakanı Yerlikaya’ya yönelik olduğu değerlendirilen mesajda şu ifadeler yer aldı:
“Soylu’ya çay veren çaycıları tespit edip sürmekle çok meşgul olunca, ülkenin tam merkezine, evinin önüne gelen teröristleri takip etmeyi ihmal ettiler. Son teröriste kadar öldürecekmiş… Yok valla, terörist kendi kendini patlattı. Sana zahmet olmasın. Sen bakanlığa geri dön. Soylu’yla çalışmış bürokrat avına devam et.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


