Boydak'ın eski kayyımı: AKP'liler ganimet olarak gördü, şirketi soydular
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Mart 23 2021
Gelecek Partisi Kurucusu Abdullah Güzeldülger, Boydak Holding’e Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandığı dönemde kendisiyle çalışmak üzere atanan CEO’nun şimdiki TMSF Başkanı Muhiddin Gülal’ın imzasıyla şirketin içini nasıl boşalttığını anlattı…
18 Ağustos 2016’da Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kayyım atanarak Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen Boydak Holding’in içinin nasıl boşaltıldığını bir yıla yakın yönetim kurulu başkanı olarak kayyımluk görevinde bulunan Gelecek Partisi kurucusu Abdullah Güzeldülger ayrıntılarıyla anlattı.

Kronos'ta yer alan haberde Güzeldülger kendisiyle birlikte çalışması için Ankara’da atanan genel müdür (CEO) Ertunç Laçinel’in yolsuzluğunu deşifre ettiğini, bu yüzden yönetimden uzaklaştırıldığını açıkladı. Güzeldülger, Laçinel’in yolsuzluğuna imza atan dönemin kayyım yönetim kurulu üyesi Muhiddin Gülal’ın bugün TMSF Başkanı olarak görev yaptığını, Kayseri’deki yolsuzluğu dört yıldır “soruşturduğunu” söyledi.

Boydak Holding’in nasıl yağmalandığını Bir Clubhouse sohbet odasında ifşa eden Güzeldülger’e göre Cumhuriyet savcıları da belgeli yolsuzlukla ilgili harekete geçmiyor. Boydak ailesinin ise eli kolu bağlı.
Belgelediği yolsuzluğun duyurulması için Yeni Şafak ve Akit gazetelerine gittiğini anlatan Güzeldülger, her iki yayın grubundan da ret cevabı aldığını açıkladı. Güzeldülger’e göre 15
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı2.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon3.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!4.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!5.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar
6.Fransa ve İngiltere Ukrayna'ya 15 Bin Asker Gönderecek: Moskova sert tepki verdi7.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları8.Trump'ın, Venezuela petrol planı hangi aşamada? işte son durum!9.Ünlü firmalara 'altın ithalat kotasını deldin' operasyonu10.Bebek Otel'e jandarma 200 kişilik ekiple baskın yaptı!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyare...

Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerin...

Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıl...

Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutukla...

Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’d...


