[Cadı avında bugün] Çoğunluğu asker 131 kişiye gözaltı kararı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 12 2021
İstanbul merkezli 33 ilde ve Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline yönelik cadı avı operasyonunda 131 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
Ankesörlü telefondan aranma iddiasıyla başlatılan operasyonda Türkiye çapında ekseriyeti muvazzaf ve ihraç askeri personelden oluşan 131 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul merkezli 33 ilde ve Ankara'da yürütülen iki ayrı soruşturmada sabahın erken saatlerinde ev ve lojmanlara baskın düzenlendi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek2.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?3.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?8.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor9.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza10.Bahçeli'den Öcalan mitingi açıkalaması: 'Büyütülecek bir husus değil'

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


