Can Ataklı’dan Erdoğan’a deprem eleştirisi: Sen ne yaptın lan!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 26 2020
Van depremi sonrası Tele 1 televizyonunda yaptığı yayında, deprem vergileri üzerinden Adalet ve Kalınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştiren Can Ataklı, oldukça sert bir dil kullandı. Bu sözlerden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ataklı hakkında ''Cumhurbaşkanına hakaret'' iddiası ile soruşturma başlattı.
Gazeteci Can Ataklı Tele 1’de yayınlanan sabah programında, Van’da 9 cana mal olan depremi ele aldı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı deprem vergileri üzerinden eleştiren Ataklı, “Kime ne harcadınız? Benim param. Paramı sormayayım mı? Hadi Atatürk Cumhuriyetiydi onlar yapmadı. Sen ne yaptın lan. 17 yıldır oradasın yine su basıyor, yine yangın, yine depremde yıkılıyor. Beceremediniz gitti.” ifadelerini kullandı.
SAVCILIKTAN JET SORUŞTURMA
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, gazeteci Can Ataklı'nın bir televizyon kanalında sunduğu programdaki ifadeleri incelendi.
Başsavcılık, söz konusu ifadelerde hakaret içerikli sözlerin yer alması üzerine Ataklı hakkında, ''Cumhurbaşkanına hakaret'' iddiası ile soruşturma açtı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


