Can Dündar'dan ilk tweet
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 6 2016
İstanbul Adliyesi önünde Can Dündar'a silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Ateş açan şahıs gözaltına alındı.

Can Dündar ve Erdem Gül, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde davası vardı. Davaya ara verildiği sırada Can Dündar'a kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi ateş açtı. Can Dündar yara almadı. Bir muhabirin kurşun bacağını sıyırdı.
Can Dündar saldırı sonrası şu ifadeleri kullandı: "İçeriden de dışarıdan da bizi vurmak istiyorlar. Sadece bizi kimin hedef haline getirdiğini biliyoruz. O da bize yetiyor."
Seken mermi Dündar'ın yanındaki NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağına geldi. Muhabirin durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında.
Can Dündar saldırı sonrası ilk tweetini attı. İşte o tweet:

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş2.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!3.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!4.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!8.15 Temmuz sonrası iktidarın çöktüğü giyim devi Aydınlı Grup satıldı: İşte yeni sahibi...9.'Bildiklerimi anlatacağım!': Ela Rümeysa Cebeci'nin ek ifadesi ortaya çıktı10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







