Demirtaş'tan savcılara: Elinize tutuşturulan hediye poşetleri sizi kurtaramayacak
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Eylül 22 2020
Edirne Kapalı Cezaevi'nde 46 aydır tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’la görüşen avukat Cahit Kırkazak, sosyal medya hesabından Demirtaş’ın mesajını paylaştı.
Avukat Cahit Kırkazak, Edirne'de tutuklu bulunan eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın bazı savcılara yönelik, “Bir zamanlar kimi savcılara zırhlı araçlar bile hediye edildi. Yine de yargılanmaktan kurtulamadılar.” mesajını aktardı.
Demirtaş’la bir yıldır iddianame hazırlanmayan dosyasını görüştüklerini aktaran Kırkazak, “Merhabalar, bugün Sayın Demirtaş’ı ziyaret ettim. Demirtaş’ın taraf olmadığı dosyada bir yıldır iddianamesiz olarak tutuklu bulunduğu dosyayı tartıştık.” dedi.
"HEDİYE POŞETLERİ SİZİ KURTARAMAYACAK"
“Demirtaş’ın herkese selamları vardı.” diyen Kırkazak, “Bazı savcılara da şunu hatırlattı: bir zamanlar kimi savcılara zırhlı araçlar bile hediye edildi, yine de yargılanmaktan kurtulamadılar. Elinize tutuşturulan hediye poşetleri sizi yargılanmaktan kurtaramayacaktır.” diye konuştu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li gazeteciler birbirine girdi: “Ahmet Hakan’ın sicili bozuk, itibarı yok”2.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da3.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!4.Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: Veyis Ateş de gözaltına alındı5.Zelensky’den referandum önerisi
6.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı7.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!8.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü9.Özel'den flaş iddia: Ankara'ya ulaşan İHA Erdoğan'dan talimat gelmediği için vurulamadı10.İktidarın en büyük gururuydu!

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH
ÇOK OKUNAN HABERLER







