Diyarbakır'da bir polis kaçırıldı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Temmuz 24 2015
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yol kontrolü yapan ve PKK'lı olduğu belirtilen kişiler tarafından bir polis memuru kaçırıldı. Polis memurunun eşi ve çocukları ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, olay Diyarbakır-Bingöl yolunun Lice bölgesinde saat 19.30 civarında meydana geldi.
İstanbul Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Vedat Kaya, ailesiyle birlikte Mardin'den Muş'a dönerken kullandığı otomobil Lice bölgesinde durduruldu. Kimlik kontrolü yapan kişiler polis memuru Kaya'yı araçtan indirdi. Üzerindeki polis kimliğini saklamasına rağmen polis olduğunu anlayan grup, yanında bulunan eşi ve çocuklarını serbest bırakarak, kendisini ormanlık alana götürdüğü kaydedildi.
Öte yandan, Lice'de dün yola çıkıp protesto gösteri yapan bazı eylemcileri karayolunu bir süreliğine ulaşıma kapatmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Zorunlu askerlikte yeni dönem!3.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok4.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!5.Varan 3: Bu kez Rus İHA'sı Balıkesir'de ortaya çıktı
6.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay7.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu8.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı9.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası10.Akdeniz’de Rus petrol tankeri İHA ile vuruldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER






