Diyarbakır'da hain saldırı: Biri üsteğmen 2 şehit 3 yaralı!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Ekim 4 2016
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristler askeri üs bölgesine saldırı düzenlendi. Bölgeye ambulanslar sevk edildi. Hain saldırıda 1 üsteğmen ve 1 uzman çavuş şehit oldu, 3 asker yaralandı.
Diyarbakır’ın Lice ile Bingöl’ün Genç ilçeleri arasında bulunan Abalı Jandarma Karakolu’nun güvenliğini sağlamak amacıyla yapımı süren Kıllıhane Tepe Üs Bölgesi’ne bu akşam saat 17.30 sıralarında PKK’lı teröristler roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı.
Üs bölgesi inşasında çalışanları korumakla görevli komando timi, teröristlere anında karşılık verince çatışma çıktı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle 1 üsteğmen şehit olurken, 4 asker yaralandı.
VALİLİK AÇIKLADI: 1 ŞEHİT, 4 YARALI
Diyarbakır Valiliği, Lice İlçesi Abalı Jandarma karakolu bölgesinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu çıkan çatışmada 1 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.
ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ
Diyarbakır Lice ilçesi, Abalı jandarma karakolu üst bölgesine düzenlenen ve bir üsteğmenin şehit olduğu saldırıda, yaralanan bir uzman çavuşun da hayatını kaybetmesiyle şehit sayısıyla şehit sayısı 2’ye yükseldi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!8.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?


