Dünyanın en büyük NFT hırsızlığı gerçekleşti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Şubat 22 2022
Dünyanın en büyük NFT pazarı OpenSea hacklendi, kullanıcılar NFT'lerini kaybetti.
SAMANYOLUHABER - ATİNA
OpenSea'nin kurucu ortağı ve CEO'su Devin Finzer, kimlik avı saldırısı sonucunda 32 kullanıcının NFT'lerini (Takas edilemez jeton, ya da İngilizcedeki popüler ismiyle non-fungible token) kaybettiğini doğruladı.
business-standard.com'un haberine göre, dünyanın en büyük NFT (karşılaştırılamaz token) pazarı olan OpenSea, Pazar günü bir kimlik avı saldırısına uğradığını ve en az 32 kullanıcının 1,7 milyon dolar değerindeki değerli NFT'lerini kaybettiğini doğruladı.
Saldırganın "bazı çalıntı NFT'lerin satışından cüzdanında 1,7 milyon dolar ETH (Ethereum) bulunduğunu" iddia ederek saldırının 200 milyon dolar değerinde olduğu yönündeki söylentileri yalanladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran hakkındaki suçlamalar belli oldu: 'Geliyorum' dedi2.Uyuşturucu soruşturması Fenerbahçe'ye uzandı: Sadettin Saran ifade veriyor evinde arama var3.Operasyonlara 'siyasi' diyen Serkan Toper hakkkında 'etkin pişmanlık' iddiası!4.Murat Çalık'a kritik müdahale!5.Uyuşturucu soruşturması: Kasım Garipoğlu’nun mal varlığına el konuldu

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN








