Erdoğan’ın halsizliği Saray’la HaberTürk’ün arasını açtı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 22 2021
Erdoğan’ın bayramlaşma görüntülerindeki dikkat çeken halsizliğini kaleme alan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı’nın yazısı Saray ile çalıştığı kurumun arasını açtı. HaberTürk’ü kınayan Fahrettin Altun’a sunucu Mehmet Akif Ersoy’dan cevap geldi.
Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yayınlanan bayramlaşma videosuyla ilgili kaleme aldığı yazı Saray’la HaberTürk’ün arasını açtı.
“O görüntüyü yayına kim verdi” başlıklı yazısında Altaylı, Erdoğan’ın halsiz olduğu gözlenen görüntüleri için, “Açık biçimde, çok yakınında birilerinin Cumhurbaşkanı’nı zor duruma düşürmek istediğine, zayıf göstermeye çalıştığına işaret eder” ifadeleri kullanmıştı.
HABERTÜRK’Ü KINIYORUZ
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabında HaberTürk’ü hedef gösterdi.
“HaberTürk’ü kınıyoruz” diyen Altun, “Yalan haber, karalama ve dezenformasyon ile mücadelemiz sürüyor. Habertürk, karalama, dezenformasyon ve yalan haberden bir türlü vazgeçmiyor. Halkımızın doğru haber alma hakkını, genel olarak medyamızın itibarını garanti altına almak için çalışacağız. HaberTürk’ü kınıyoruz!” ifadelerini kullandı.
HABERTÜRK’TEN CEVAP
Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy da, Altun’un açıklamasını haksızlık olarak niteledi. Bir video paylaşan Ersoy, “Doğrudan bir kurumu hedef alan açıklama yapmış olması hakikaten şaşırtıcı. Aynı zamanda Cumhurbaşkanı’nın prestiji Türkiye’nin prestijidir. Onu korumak, herkesin vazifesidir. Sayın Cumhurbaşkanı’nı o yorgunlukla ekrana çıkarmak bir kazadır, hatadır bence. Şapkayı önümüze koyup düşünmek gerekirken, bir Habertürk yazarını böyle itham etmek haksızlıktır. Sayın Fahrettin Altun’un bu paylaşımını kınıyorum” dedi.
ERDOĞAN’IN HALSİZLİĞİ
İki günlük Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ziyareti sonrası bugün video konferans yöntemi ile partililerle bayramlaşan Tayyip Erdoğan’ın aşırı yorgun olması dikkatlerden kaçmamış, konuşmasının birçok yerinde gözleri kapanan Erdoğan, konuşmakta ve prompterdan metni takip etmekte zorlandığı görülmüştü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, uçuşlar durduruldu2.AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 alsa bile...3.Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında flaş gelişme!4.Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başkentte on binlerce ev elektriksiz kaldı5.Moldova'dan dikkat çeken vize iptali
6.Çarpıcı iddia: Maduro, ABD'nin Türkiye'ye sığınma teklifini reddetti7.Rusya’dan dikkat çeken ‘Venezuela’ açıklaması: ‘Trump'ın adımları yasa dışı ancak tutarlı’8.Rehberlik9.Maduro operasyonu ilişkileri gerdi: Çin'den ABD'ye 'haydutluk' suçlaması!10.İran'da tansiyon yüksek: Protestolarda ölü sayısı 12'ye ulaştı

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Yunanistan'da büyük kriz: Havaalanları kapatıldı, ...

AKP'ye 'Doğan görünümlü Şahin' şoku: Türkiye F-35 ...

Yıllardır çözülemeyen Gülistan Doku dosyasında fla...

Almanya'da şok: Sol grup sabotaj düzenledi, başken...

Moldova'dan dikkat çeken vize iptali


