Erdoğan kışı sevmez!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 5 2020
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini Türkiye'nin taşıyamadığını belirterek, "Bu sistem de Türkiye’yi taşıyamıyor. Mecburen bu seçim olacak 2023’e kalamaz." dedi.
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurduğu Cumhur İttifakı'nın Türkiye'yi her sahada krize sürüklediğini söyledi.
YouTube üzerinden yayın yapan Karar TV’de “Gündem Özel” programına konuk olan Akşener, gazeteciler Elif Çakır ve Taha Akyol’un sorularını cevaplandırdı.
Partili Cumhurbaşkanlığı sistemini Türkiye'nin taşıyamadığını belirten Akşener, "Bu sistem de Türkiye’yi taşıyamıyor. Mecburen bu seçim olacak 2023’e kalamaz. İkincisi fakirliğin yönetildiği bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Milletvekilinin itibarı yok. Seçim kazanmaları mümkün değil. Gördüğüm kadarıyla 2021 yılı haziran gibi seçim olabilir. (Cumhurbaşkanı) Erdoğan kışı sevmez. Haziranda seçim bekliyorum, olması da gerekiyor. Çünkü, çok feci bir fakirlik var." dedi.
"AKP EN ÇOK KARARSIZ SEÇMENLERDEN KORKUYOR"
Kararsız seçmen oranının yüzde 20'yi geçtiğine işaret eden Akşener, "Kararsız seçmen kitlesi oluştu. O kararsız seçmenlerin dağıtılması gibi bir kavram var, en yüksek oya tekabül eden siyasi yapıya en fazlası konuyor. Halbuki koptuğu yer orası. Eğer hiç karasızı dağıtmadan baktığınız zaman gerçekten ciddi bir düşüş var. En fazlası da AKP seçmeninden." ifadelerini kullandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







