Erdoğan'ın Twitter'cısı danışman oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 22 2018
Cumhurbaşkanlığı ile Dışişleri Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Cumhurbaşkanı danışmanlığına İsmail Cesur atandı. Dışişleri Bakanlığında açık bulunan teftiş kurulu üyeliğine ise Şule Öztunç getirildi.
Öte yandan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Nevşehir İl Müdürü Seyfullah Duran görevden alındı.
1988 yılında İstanbul'da doğan İsmail Cesur, Tayyip Erdoğan'ın Twitter hesabını yönetiyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak öldürdü!
6.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!7.CHP lideri Özel: ‘Roboski, Türkiye’nin yakın tarihinde bir utanç olarak duruyor'8.Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında flaş gelişme: Veyis Ateş de gözaltına alındı9.Trump, Zelensky'i ağırlamadan önce Putin ile görüştü!10.Okuyorum peki anlıyor muyum?

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

3 gün önce afla tahliye olmuştu... Eşini boğarak ö...


