Erken sevinmenin sonu hüsran oldu
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazar, Aralık 27 2020
SuperBike'ın Brezilya ayağında ilginç bir an yaşandı. Şampiyon sürücü Andre Verissimo, yarışı kazandığını düşünerek motosikletinin hızını kesti ve ayağa kalktı. Ancak bitiş çizgisine varamadan rakipleri tarafından geçilince liderliği kaybedip yarışı 3. olarak tamamladı.
SuperBike Evolution'ın Brezilya ayağı önceki gün yapıldı. Bu sezonun klasman lideri ve şampiyonu Andre Verissimo, yarışı yine önde götürüyordu. Bitiş çizgisine metreler kala Verrissimo, arkasında kimseyi göremeyince erken sevinmeye başladı. Motosikletinin hızını kesme pahasına ayağa kalkıp sevinç gösterisinde bulunan Verissimo, hızlı gelen iki rakibi tarafından geçildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kenya'da adam kaçırma girişimi: Eğitimci Mustafa Güngör'ün Türkiye'ye iade riski var!2.Meriç'te Erdoğan'la aynı safta yer tutan Özgür Özel'e tepkiler büyüyor3.17-25 Aralık'ın yıl dönümünde AKP'li vekilin saati dikkat çekti: İşte o saat!4.AİHM kararlarına rağmen hukuksuz operasyonlar sürüyor: 1601 kişi daha tutuklandı5.Duygulara köprü kurmak

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







