Eski vekil Kubilay Uygun intihar etti
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Temmuz 24 2016
Fırıldak Kubi' lakabıyla tanınan eski Afyon Milletvekili Kubilay Uygun'un bir otelde intihar ettiği öğrenildi. Uygun bugün toprağa verilecek.

Türk siyasetinde 1 ayda üç parti değiştirmesiyle ile hatırlanan, İstanbul'da bir otelde intihar etti. 20. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Kubilay Uygun hayatını kaybetti. Maddi sıkıntılar yaşadığı öne sürülen Uygun'un ailesine "İntihar zettiğim silahımı satın otelin parasını ödeyin" notu bıraktığı öğrenildi.
DSP, DYP VE MHP
Uygun, 1995 yılında yapılan 20. dönem Milletvekilliği seçimlerinde memleketi Afyonkarahisar’dan Demokratik Sol Partiden (DSP) milletvekili seçilerek meclise girmişti. Ardından 1996’daki parti değiştirmeler ile gündeme gelen Uygun, milletvekili olarak sırası ile DSP, DYP ve MHP’de siyaset yapmıştı.Uygun, ayrıca milletvekilliğinden öncesinde ise CHP ve ANAP’ta da siyaset yapmıştı. Uygun’un cenazesinin bugün Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği belirtildi.
KUBİLAY UYGUN KİMDİR?
Kubilay Uygun 1955 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Lise mezunu olan Uygun Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyeliği, Yerel Televizyon Sahipliği ve Yönetim Kurulu Başkanlığı, Serbest Tüccarlık, XX. Dönem Afyonkarahisar Milletvekilliği yaptı. Evli ve 2 Çocuk babasıdır.
BİR DÖNEMDE 4 ROZET
20. Dönem'de çok kısa süreli parti değiştirmeleri nedeniyle etik tartışmalara neden oldu. DSP'den milletvekili olarak seçildi ancak bir dönem içerisinde ANAP, DYP, MHP ve DSP partilerinin rozetlerini yakasına taktı.DSP ile DYP arasında gidip geldikten sonra MHP'ye geçip 20 gün sonra oradan da ayrılan Uygun, DTP'ye geçeceği de iddia edilmişti.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı3.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.Ankara'da düşen Libya uçağının kara kutusu neden Almanya'ya gönderildi?
6.AKP'li Çavuşoğlu'nun kardeşi de var: PFDK'ya sevk edildi7.Telegram'dan tetikçi ilanına gözaltı: Lütfü Türkkan duyurmuştu!8.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor9.Futbolda bahis skandalı: TFF 9 hakemi PFDK’ya sevk etti10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







