[Ethem Çelebi] Nureddin Coşan’a ve İskenderpaşa’ya adalet soruları
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Şubat 23 2022
Nureddin Coşan’a ve İskenderpaşa’ya adalet soruları
ETHEM ÇELEBİ
Hizmet Hareketi'nin ilklerini, Hocaefendi’nin en yakın arkadaşlarını, Önden Giden Atlıları bir bir Rahmet-i Rahman’a uğurladığımız hüzün günlerini yaşıyoruz. Nusret Muğla ağabeyimizin ardından Yusuf Bekmezci ağabeyimiz de Medrese-i Yusufiye’de ruhunun ufkuna yürüdü. Hayatlarının her anı hizmetti, öyle ümit ediyoruz ki son demleri de hep hizmet olmuştur.
Üstad Hazretleri'nin, “Hafız Ali benim bedelime berzah âlemine seyahat eyledi” dediği gibi, Nusret ve Yusuf ağabeylerimiz de Hizmet’in mazlumlarının felaha ulaşması için bedel ödeyenlerden oldular Allahualem. Rabbim merhum ağabeylerimizi şehadet mertebesinde kabul eylesin. Amin. Cennetinde Kainatın İftihar Tablosu Resul-i Ekrem Efendimiz’e (SAV) komşu eylesin. Amin. Yusuf ve Nusret ağabeylerimizin de maruz kaldığı zulümlere ve bu zulümlerin İskenderpaşa Cemaati'yle bağlantısını ele almak istiyorum bu yazımda.
İlahiyatçı-yazar Hamdullah Öztürk, son derece önemli bir video yayınladı. “İskenderpaşa-MHP-AK Parti üçgeninde neler oluyor?” Başlıklı videosunda, Hizmet Hareketi gönüllülerine yargı eliyle yapılan zulümlere dair, İskenderpaşa Cemaati'ne ve cemaatin başındaki isim olan Nureddin Coşan’a çok önemli sorular yöneltti. Bilindiği üzere şu an yargıda en güçlü grup İskenderpaşa cemaatine mensup olan hakim ve savcıların oluşturduğu Hakyolcular ekibi. Hakyol Vakfı, İskenderpaşa Cemaati'nin kurduğu vakıflardan biri.
Zulmeden hakimlerinize nasıl destek olabiliyorsunuz?
Yargıdaki Hakyol
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyaretinde, kaybolan toplumsal vicdanı nasıl izlediğini anlattı2.Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerinden bir tankere daha operasyon3.Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıldır iddianame uyduramadı!4.Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutuklandı!5.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar
6.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları7.Trump: 'Grönland‘ı ABD almazsa Rusya veya Çin alacak’8.Fransa ve İngiltere Ukrayna'ya 15 Bin Asker Gönderecek: Moskova sert tepki verdi9.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu10.Trump'ın, Venezuela petrol planı hangi aşamada? işte son durum!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Mustafa Yeneroğlu, üç harbiyeli genç kadını ziyare...

Karayip Denizi'nde sıcak dakikalar! ABD askerlerin...

Dönerciden terör örgütü çıkarmaya çalışanlar 1 yıl...

Rıza Akpolat ‘rüşvet’ iddiasından yeniden tutukla...

Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’d...


