Futbol endüstrisinin yeni gelir kapısı: Stadyuma otel açmak
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 19 2018
Fransız kulüp Le Havre'nin kendi stadyumuna otel açtığını duyurması, bu gelir kapısının futbol endüstrisine yerleşeceğine işaret ediyor.
Son olarak Fransız kulüp Le Havre'nin kendi stadyumuna otel açtığını duyurması, bu gelir kapısının futbol endüstrisine yerleşeceğine işaret ediyor.
Ajansspor'un haberine göre Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre, kendi stadyumuna otel açtığını duyurdu. Açıklamada odaların locaların olduğu bölüme yapıldığı ve müşterilerin park, fitness, bar, restoran gibi hizmetlerden faydalanabileceği belirtildi.
Haberin devamında otelin gecelik fiyatlarının 120 ilâ 210 avro arasında değiştiği, maç günleri konaklamanın ise 490 avro olduğu; Le Havre'nin bu projeyle birlikte Ligue 2'ye stat kullanımı için ödediği yıllık 1 milyon avroyu çıkarmayı amaçladığı ileri sürüldü.
Öte yandan "stadyuma otel açılması" fikri kulüpler için kaynak yaratmak, kâr elde etmek ve futbol endüstrisinde yarışabilmek için "cazip" bir hale gelirken, bu durum halihazırda içerisinde otel bulunan stadyumlara yenilerinin eklenme sürecini de hızlandıracak.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sırada2.12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan vurdu! İşte o kare...3.Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlığına soyunmuş'4.Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general hayatını kaybetti5.Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'un da adı karıştı! Savcılıktan açıklama geldi
6.Altın yüzde 67,5'lik artışla rekor kırdı7.Vekiller birbirine girdi, Meclis ringe döndü8.72 kilo altın nerede? CHP'li Murat Emir belgeleriyle paylaştı!9.Uyuşturucu soruşturması: Mal varlığına el konulan iş adamının şöförü herşeyi anlattı!10.Trump özel elçi atadı, Grönland krizinde tansiyon yükseldi!

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

Aile birleşimi vizesinde Türkler Almanya'da ilk sı...

12 yaşındaki çocuk, okul müdürünü gözünü kırpmadan...

Özel'e Meriç tepkisi artıyor: '15 Temmuz militanlı...

Moskova bambalı saldırıyla sarsıldı: Rus general h...

Ünlüleri sarsan uyuşturucu skandalına Okan Buruk'u...


