Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 19 2017
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Cüneyt Çakır'ın yönetmesini kararlaştırdı.

Pazar günü Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada Çakır’ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun olacak.
Haftanın diğer öne çıkan maçı olan Beşiktaş-Başakşehir arasında pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.
Haftanın programı ve hakemleri şöyle:
20 Ekim Cuma
20.00 Antalyaspor-Kasımpaşa: Ümit Öztürk
Göztepe-Alanyaspor: Fırat Aydınus
21 Ekim Cumartesi
14.00 Osmanlıspor-Karabükspor: Halis Özkahya
16.30 Akhisar-Gençlerbiriği: Suat Arslanboğa
19.30 Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: Halil Umut Meler
22 Ekim Pazar
14.00 Sivasspor-Bursaspor: Yaşar Kemal Uğurlu
16.30 Kayserispor-Konyaspor: Ali Palabıyık
19.30 Galatasaray-Fenerbahçe: Cüneyt Çakır
23 Ekim Pazartesi
20.00 Beşiktaş-Başakşehir: Mete Kalkavan
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”3.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Türk milyarder, safari için gittiği Afrika'da çatışmada öldü!

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







