Galatasaray son anda yıkıldı

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cumartesi, Kasım 21 2015
Galatasaray, Atalyaspor karşısında son haftalardaki şoku tekrar yaşadı. 3 ez öne geçen sarı krımızılıar, 90+3'te yediği golle karşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrıldı ve yıkıldı.
Galatasaray son anda yıkıldı
Galatasaray'da kaleci antrenörlüğü görevini 5 sezondur sürdüren Taffarel, "nöbetçi teknik direktör" olarak bir kez daha takımın başında görev yaptı. Daha önce 2013-2014 sezonunda Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından ligdeki Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımında başında yer alan ve 1-1 beraberlik elde eden Brezilyalı antrenör, geride kalan sezon Cesare Praldelli'nin gönderilmesi sonrası Gaziantepspor deplasmanında sarı-kırmızılı takımı idare etmiş, bu müsabakayı ise Galatasaray 1-0 kazanmıştı.

Galatasaray'ın Antalyaspor karşısına çıkan ilk 11'inde, ligde son oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasının başlangıç kadrosunda 3 değişiklik oldu. Brezilyalı teknik adam, kırmızı kart cezalısı Umut Bulut'un yanı sıra, Sabri Sarıoğlu ile Aurelien Chedjou'yu Antalyaspor müsabakasının 11'inde yer vermedi. Bu oyuncuların yerine, Jason Denayer, Semih Kaya ve Jose Rodriguez başlangıç kadrosunda bulundu. Antalyaspor'da ise Lazarevic, Makoun gibi isimler ilk 11'de yoktu. Onların yerine Serdar ve Diarra  11'deydi. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray, 6. dakikada Sneijder ile gole yaklaştı. Sarı kırmızılılar, golü ise 9. dakikada buldu.  Sneijder'in sol taraftan paslaşarak kullandığı köşe atışında ceza alanı yan çizgisi dışında topla buluşan Yasin kale sahasına ortasını yaptı. Altıpas içinde Podolski'nin dokunamadığı top buna rağmen filelerle buluştu. İlk yarıda Eto'o ve Diarra ile iki kez gole yaklaşan Antalyaspor karşısında Burak 37. dakikada gole çok yaklaştı. Rodriguez'in derinlemesine pasında rakibinden sıyrılan Burak Yılmaz, kaleci Fornezzi ile karşı karşıya kaldı. Ceza alanı içi sol çaprazda plase vuruşunu yapan Burak, meşin yuvarlağı uzak direk tarafından auta yolladı.
İlk yarı da böylece 1-0 sona erdi. 

İkinci yarıya Antalyaspor pozisyonuyla başladı. Arka direğe ortalanan topa Diarra dokunamadı ve beraberlik fırsatını kaçırdı. Ancak baskısını artıran kırmızı beyazlılar golü de buldu. 64. dakikada Jose

Bu haberler de ilginizi çekebilir