Güneydoğu'da peş peşe iki deprem
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Temmuz 1 2017
Sabah 07.07'de Adıyaman Samsat merkezli 3.7 şiddetinde, saat 07.08'de Şanlıurfa Merkez merkezli 3.8 şiddetinde iki deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre 07:07'de Adıyaman Samsat merkezli 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu depremin hemen ardından 07:08'de Şanlıurfa Merkez merkezli 3.8 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi.
Depremlerde mal ve can kaybı olmadı
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzanan başarı hikayesi Tututanlar'da2.Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY uçağı iniş yapmadan geri döndü3.Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştirileri peş peşe sıraladı4.Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!5.Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmesiyle ilgilenmiyor!

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER

5 yılda 0'dan 35'e: Bir öğretmenin patronluğa uzan...

Bir garip 'misilleme' iddiası: Libya'ya giden THY ...

Tayyar muhalefete soyundu: İktidara ağır eleştiril...

Saray'dan Özel'in İHA iddiasına cevap!

Putin: Rusya artık Ukrayna ordusunun geri çekilmes...


