İtalya'ya bir Türk futbolcu daha...
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Ağustos 21 2019
Sassuolo, Rapid Wien forması giyen savunma oyuncusu Mert Müldür'ü kadrosuna kattı.
Rapid Wien altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon A takıma çıkan milli oyuncunun sözleşme detaylarına dair bir açıklama yapılmadı. Sassuolo'nun resmi siteden yaptığı açıklamada, genç oyuncunun 21 Ağustos Çarşamba günü basına tanıtılacağı iletildi.
Adı Beşiktaş ile de anılan Müldür, 2 kez A Milli Takım forması giymiş ve geçtiğimiz sezon Rapid Wien formasıyla çıktığı 41 maçta 1 gol atıp 6 de asist yapmayı başarmıştı.
Mert Müldür, Rapid tarihinin en pahalı ikinci savunmacısı oluyor
İtalyan La Gazzetta dello Sport Gazetesine göre; Sassuolo, Mert Müldür için Viyana ekibine 5 milyon Euro bonservis ücreti ödeyecek. Bu rakamla gurbetçi futbolcu, Max Wöber'in ardından Rapid tarihinin en pahalı ikinci savunmacısı oluyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”
6.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini9.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var10.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







