Kamalak'tan AKP'ye zehir zemberek sözler!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “İstikrara bir diyeceğimiz yok ama hangi istikrardan bahsediyorsunuz? Neyin istikrarı? Akan kanların istikrarı mı? Soygunun istikrarı mı? Yalanın, talanın istikrarı mı? Hangisi?" diye sordu. Kamalak, "Elimizi vicdanımızın koyalım, yüreğimizin sesini dinleyelim. Bu ülkenin gördüğü en korkunç istikrar AK Parti iktidarında yaşanmadı mı? Şu an tek parti iktidarı yok mu iş başında? Bir dediği diğerini tutmayan istikrar, AK Parti için bir istikrar değil mi?” ifadesini kullandı.
Saadet Parti, 1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimleri için milletvekili adaylarını tanıtıp, seçim beyannamesini açıkladı. Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Saadet Parti Genel Başkan Yardımcılar, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ile üyeleri, Diyanet İşleri eski Başkanı Lütfü Doğan ve çok sayıda partili katıldı.
Tüm seçim bölgesi olan 85 seçim çevresinde seçime giren Saadet Partisi’nin programı Genel Başkan Kamalak’ın salona girmesi ile başladı. Salona giriş yapan Kamalak, salonu dolaşarak partilileri selamladı. Programa Necmettin Erbakan’ın bir konuşmasının izletilmesi ile devam edildi. Ardından Kamalak partililere hitap etti. Kamalak’ın konuşması işitme engelliler için ise işaret diline çevrildi. Kamalak’ın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.
“KOSKOCA BİR ÜLKE ‘TAHT OYUNLARINA’ KURBAN EDİLDİ”
Konuşmasının başında Kamalak, 7 Haziran’da yapılan seçimlere değindi. 7 Haziran seçimlerinden bu yana milletçe bir tiyatro izlendiğini kaydeden Kamalak, “Başrolünü AK Parti’nin oynadığı, figüranlıklarını da diğer partilerin üstlendiği tiyatro faaliyeti aziz milletimiz için çok ağıra mal olmuştur. Her gün ocaklarımıza ateş, yüreklerimize kor düşerken, gencecik fidanlarımızı toprağa verirken koskoca bir ülke ‘taht oyunlarına’ kurban edildi. Akan kanı nasıl önleriz, huzuru, barışı ve kardeşliği nasıl sağlarız diye kafa yorması gerekenler tam tersine oylarımızı nasıl artırabiliriz telaşına düştü. Ülke kaynakları siyasi ihtiraslar uğruna heba edilirke
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU

ŞERİF ALİ TEKALAN








