KHK'lar sonrası hayatını kaybeden 533 kişi kayıt altına alındı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 30 2020
KHK sonrası çeşitli sebeplerle hayatını kaybeden insanları kayıt altına alan bitenhayatlar.com sitesi sözcüsü Gökhan Bozkuş, KHK sonrası şu ana kadar 533 kişinin hayatını kaybettiğini aktardı. Bunun içinde Meriç’ten geçerken boğulanlar, intihar edenler, kanserden ve çeşitli hastalıklardan vefat eden kişiler bulunuyor.
Bitenhayatlar.com platformları sözcüsü Gökhan Bozkuş KHK süreci sonrasında hayatını çeşitli sebeplerle kaybeden insanların yaşamlarını kayıt altına alıyor. Sitenin sözcüsü Bozkuş KHK Tv’den Berna Kavaklı’nın sorularını yanıtladı.
Toplumun farklı kesimlerine geçmiş dönemler de de benzer zulümlerin yapıldığını aktaran Bozkuş şunları söyledi:
“Bizim yaptığımız çalışma 5 yıllık bir tabloyu anlatıyor. Bu sayfa toplum tarafından ötekileştirilmiş vefat edenlerin sayfasıdır. Sabahattin Ali kitap ve şiir yazdığı için ötekileştirilmişti. O’da sınırdan geçerken öldürülmüştü. Kürk Mantolu Madonna’nın yazarı bugün öldürülseydi O’nu da sitemize koyacaktık. Nazım Hikmeti de koyacaktık”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!
6.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?7.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı8.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!9.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!10.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







