Kılıçdaroğlu'na linç girişimiyle ilgili flaş iddia: 'Öldürülecekti ve OHAL ilan edilecekti'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mayıs 29 2022
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Çubuk’ta uğradığı saldırıya dair “Kılıçdaroğlu öldürülecekti ve OHAL ilan edilecekti” dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 21 Nisan 2019’da Ankara Çubuk’ta uğradığı saldırıya dair yeni iddialarda bulundu. Özdağ, “Kılıçdaroğlu kesinlikle öldürülecekti. Ardından da Türkiye’de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti” dedi.
“KILIÇDAROĞLU KESİN ÖLDÜRÜLECEKTİ”
Halk TV’de gazeteci İnan Demirel’in sunduğu “Asıl Mesele” programında konuşan Selçuk Özdağ, “Bakın Kılıçdaroğlu saldırıya uğradı, öldürülecekti. Kesinlikle öldürülecekti. Hedefte gidip bir kişinin yumruk atması falan yoktu. Ve ardından da Türkiye’de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti. Ve ardından bizler saldırıya uğradık” dedi.
DEĞİŞİM SANCILI OLACAK
Erken seçimle ilgili de konuşan Özdağ seçimin 4 Kasım’da gerçekleştirileceğini düşündüğünü söyledi. Gelecek bir yılın çok sancılı geçeceğini ve değişimin de sancılı olacağını öne süren Özdağ “Ama biz bunlara direneceğiz, milletimiz emin olsun” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







