Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mart 3 2023
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yapmasının ardından ilk açıklamasını yaptı.
Meral Akşener'in açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi.
Kılıçdaroğlu "Hiç merak etmeyin bütün taşlar yerine oturacak. Yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.
Diğer yandan CHP MYK, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'ya yönelik sert eleştirinin ardından olağanüstü toplanma kararı aldı.
Karar sonrası CHP Lideri parti genel merkezine geçiyor.
CANAN KAFTANCIOĞLU TWEET ATTI
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:
“Asla umutsuz olmayın :) Depremzede vatandaş: ‘Depremin kendisini belki unutabilirim ancak sonrasında yaşadığım ve ölenler şanslı dediğim o üç günü unutmam asla mümkün değil. Halkımız ve yitirdiklerimizin yüzü suyu hürmetine hep birlikte öyle bir tarih yazacağız ki.” Gİ-DE-CEK-LER!
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Şeyma Subaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi10.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


