Kolonya kuyruğu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Mart 15 2020
Koronavirüs salgını sebebiyle kolonya bulunamıyor. Düzce'de bir köy muhtarlığı halka şişesi 1 liradan kolonya dağıttı.
Düzce'nin Yeni Taşköprü Köyü Muhtarlığı bir kolonya imalathanesinin bağışladığı 4 bin şişe kolonyayı şişesi 1 liradan satışa çıkardı.
Köylüler kolonya alabilmek için uzun süre kuyrukta bekledi.

Satıştan elde edilen gelirle köye park yapılacağını belirten Yeni Taşköprü Köyü Muhtarı Hüseyin Gür, "Koronavirüs'ten sonra aşırı derecede kolonya ihtiyacı doğdu. Fiyatları abartmaya başladılar. Karaborsa oluştu. Bu karaborsayı kırmak, hem köyümüzün halkına yardımcı olmak için çok sevdiğimiz hayırsever bir vatandaşımız, kolonya üreticisi ağabeyimiz bize bu ürünleri verdi. Kolonyanın tanesini 1 liradan veriyoruz. Elde edilecek gelirle köye park yapacağız." dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor8.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







