Medvedev'den Türkiye'ye jet yanıt
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 30 2015
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev Başbakan Davutoğlu'nun “hiçbir ülke bizden özür dilememizi beklemesin” sözüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Kimse bizden görevimizi yaptığımız için özür beklemesin” açıklamasına Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'den anında yanıt geldi.
Türkiye'nin 'özür dilemeyiz' açıklamasını yorumlayan Medvedev, 'Türk hükümetinin tuhaf bir pozisyon aldığını ve yaptığı açıklamaların lüzumsuz olduğunu' söyledi.
Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’in konuşmasından öne çıkan bölümler şöyle: *Türkiye’ye uygulanan özel ekonomik tedbirler, gerekmesi halinde genişletilebilir. *Bu tedbirler Türkiye ekonomisi için hassas olabilir ama Rusya’nın ekonomik çıkarlarını en az seviyede etkileyecek. Rusya bu konuda pragmatik olacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


