'Mehmetçik ahırlarda kalıyor'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Şubat 24 2017
Askerin yattığı yerlerin çoğu boşaltılmış tavuk çiftlikleri ve ahırlar. Pisliklerin arasında olmak askerimizi olumsuz yönde etkiliyor. Çadır verilmiş olsa pislik içinde yatmaktan kurtulacaklar. Verilen kumanyalar yetersiz.
Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, El Bab operasyonu için Suriye'ye gönderilen askerlerin yaşadıkları zorlukları anlattı. Öztürk yazısında Rusya'nın Türk birliklerini de sadece bir kez vurmadığı bilgisini paylaştı. İşte o yazı:
PKK 'EVET' İÇİN ÇALIŞIR!..
Güvenlikle ilgili gelişmeleri yakından izleyen bir milletvekili, PKK'lıların sınır ötesinden Türkiye'ye sızmaya başladığına dikkat çekti. Özellikle Hatay-Amanos bölgesinde operasyonların yapılmadığını, böylece teröristlerin sınırımızdan rahat geçmeye başladığı bilgisini de yerel kaynaklardan almış. Birkaç yerden de bilgileri doğrulatmış.
Teröristlerin geçişlerine göz yumuluyorsa, bunların referandumda “evet” denilmesi için çalışacağının da işaretleri var. Konuştuğum bölgedeki bazı yetkililer de, teröristlerin para verip yandaşları aracılığıyla ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarına dikkat çekti.
SİYASETÇİLER KONUŞUYOR AMA…
Bazı yetkililerimiz coşup “El Bab operasyonu tamam. Bundan sonra Rakka'ya da, Münbiç'e de gireceğiz” diyorlar. El Bab güvenliğimiz açısından önemli ama sınırımızın 150 kilometre derinliğinde olan, üstelik ülkemiz için bir tehdit oluşturmayan Rakka'ya askerimizi niçin gönderirsiniz?
MEHMETÇİK PKK İLE AYNI SAFTA SAVAŞIYOR OLACAK!
Plan şu: Rakka'ya askerimizi ve Özgür Suriye Ordusu'nu (ÖSO) sokup, PKK ve YPG'liler de çevre emniyeti alacak. ABD'nin bu hain planına alet olunursa askerimizi, PKK ile işbirliği yapıyor biçiminde gösterecekler. Dahası, şehit sayımız da artacak.
Niçin mi? Çünkü Rakka, dinci terör örgütü IŞİD için çok önemli. Alabildiğine yığınak yaptıkları bir yer. Rakka'da zırhlı ve mekanize güçlerine, karasal ateş destek vasıtalarına, özel operasyon yeteneğine sahip birliklere, gayrinizami harp ve istihbarat uzmanlarına, meskun ala
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Amsterdam Oost Belediyesinden Birlikte Yaşama Kültürüne Güçlü Bir Katkı5.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!
6.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!7.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!8.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!9.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet10.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







