Meral Akşener cep telefonu ışığında konuştu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Cumartesi, Şubat 11 2017
Partisinden ihraç edilen MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener, Anayasa referandumunda sandıktan ‘hayır’ çıkacağını belirterek, “Yalanı abartısı olamayan bir insanım. Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya’da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz" dedi. Öte yandan Çanakkale'deki toplantının yapılacağı otelin yönetimi toplantı öncesi son dakika kullanıma izni vermeyince ortalık karıştı. Salonun elektriği de kesilince tartışmalar yaşandı. Akşener buradaki konuşmasını cep telefonlarının ışığında yapmak zorunda kaldı.
Meral Akşener’den karanlıkta miting!
Meral Akşener, ‘Milli iradenin önemi' konferansı katılmak üzere Çanakkale'ye giderken Tekirdağ'a mola verdi. Bir restoranla kalabalıkla bir araya gelen Akşener, Anayasa referandumuyla ilgili değerlendirmede bulundu. Eline ay-yıldızlı kına yaktığı görülen ve yalanı olmayan bir insan olduğunu söyleyen Akşener, “Size rakam vererek söylüyorum. Yüzde 56 hayır, yüzde 37 evet gibi bir sonuç çıkıyor. Bundan dolayı özellikle Trakya'da çok büyük bir baskıyla karşılaşabilirsiniz. Hayırcıları bir Başbakan terörist olmakla suçlayabiliyor ise, bu skandaldır. Bir ülkenin Başbakanına yakışmaz. Dolayısı ile her sandığa gitmek aleni bir süreç. Buna da biz ‘hayır' diyeceğiz. Bunun için çalışmalarımızı Çanakkale'den başlatıyoruz. Çünkü Çanakkale ne yaptı? Dedi ki ‘Dur yolcu dur. Buradan geçemezsin' O yüzden biz de Çanakkale de dur diyeceğiz. Bu Anayasayı geçiremezsin. Milletimiz ‘hayır' diyecek” dedi.

“AYAĞINDAKİ PRANGALAR NEDİR?”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Meral Akşener, “Sayın Cumhurbaşkanı konuşuyor. Diyor ki ayağımda prangalar var. Türkiye 15 yıldır yönetiliyor. Hadi 2002, 2007 yıllarında Ahmet Necdet Sezer Vardı iki başlılığı kabul ettik. Sonra sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanı oldu. Daha sonra kendisi Cumhurbaşkanı oldu ve istediğini Başbakan yaptı. Birini atadı beğenmedi, yenisini getirdi. Bu noktada şu soruyu sormak isterim. Sayın Cumhurbaşkanı, ayağındaki prangalar nedir, Kimdir ve neredendir” diye konuştu. Akşener ve beraberindekiler, açıklamalarının ardından Çanakkale'ye gitmek üzere yola çıktı.
OTEL YÖNETİMİ İZİN VERMEYİNCE TOPLANTI ÖNCECİ KRİZ ÇIKTI
Bu açıklamasının ardından Meral Akşener daha sonra Çanakkale’
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







