MHP'den topluca istifa ettiler
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 18 2016
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İznik İlçe Yönetimi, topluca istifa etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İznik İlçe Yönetimi, topluca istifa etti. MHP İznik İlçe Başkanı Hilmi Dükkancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 kişilik Yönetim Kurulu olarak toplu şekilde istifa ettiklerini söyledi.
İstifa kararını, görevden alınan il ve ilçe başkanlarına destek amacıyla aldıklarını belirten İlçe Başkanı Dükkancı, “Görevden alınan il ve ilçe başkanlarına sahip çıkmak adına İznik Teşkilatı olarak, ülkücü bir tavır sergileyerek, Yönetim Kurulu olarak toplu istifa kararı aldık.” dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”3.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!4.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı5.Türk milyarder, safari için gittiği Afrika'da çatışmada öldü!

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







