MHP'li meclis üyesine ikinci saldırı şoku!
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 27 2016
Adana'nın merkez Çukurova Belediyesi'nin MHP'li meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Gözübatık'a geçen ocak ayında da 3 el ateş edilmiş, ancak yara almadan kurtulmuştu.

Beyazevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 01 BIS 01 plakalı otomobildeki meclis üyesi İsmail Hakkı Gözübatık'a tabancayla ateş açıldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Gözabatık, Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakıma alınan İsmail Hakkı Gözübatık, kendisine ateş eden kişinin Erdal S. olduğunu söyledi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlatılırken, 5 Ocak'ta da Çukurova Belediyesi binası önünde 3 el ateş açıldı, saldırının o sırada binadan çıkan İsmail Hakkı Gözübatık'a yönelik olduğu ileri sürülmüştü. MHP'li meclis üyesini korkutmak için havaya 3 el ateş eden şüpheli ise bulunamamıştı.
ESENDEMİR'İ DE VURDULAR
Çukurova Belediyesi önünde 2 Haziran 2015'de şüpheli simitçi Murat Sertbaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve İmar Komisyonu üyesi de olan CHP'li meclis üyesi Mehmet Esendemir'i tabancayla bacaklarından vurmuştu.
DHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi2.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!3.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?4.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!5.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.BİM Bank geliyor: Süreç resmen başladı10.Zelenski 20 maddelik barış planını kamuoyuna ilk kez açıkladı

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...

TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hu...


