Milli Gazete,AKP'yi Kültür ve Turizm Bakanı ile vurdu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Haziran 1 2020
Milli Gazete,AKP'li Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un arkadaşlarıyla beraber eğlenirken fotoğrafını manşet yaptı
Millî Gazete, bugün Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un arkadaşlarıyla beraber çekilmiş bir fotoğrafına yer vererek, “Bu bizim kültürümüz değil” manşetiyle çıktı. Ersoy’un katıldığı bir televizyon programında kullandığı, “Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u işgal ettikten sonra...” sözü hatırlatılan söz konusu haberde, “Kültürsüz bakan” ifadesi kullanıldı.
Öte yandan haberde “Ersoy’un şarkı söyleyen kadınla birlikte ritim tuttuğu, alkış yaptığı ve purosundan keyifle üflediği görüldü” gibi ifadelere yer verildi.
Ersoy, “Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u işgal ettikten sonra..." ifadesini kullanmış, hemen ardından 'fetih' diye düzeltmişti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da, İstanbul'da Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi açılış törenindeki konuşmasında, "İstanbul'un Fethi'nin 567'nci yıl dönümü coşkusu yaşadık. Son günlerde bazı kendini bilmezler çıkıp, fethi işgal olarak tanımlamaya çalışıyorlar. Bunlar cahili cühela. Fetih açmaktır, gönülleri kazanmaktır. Bunlar bunu bilmezler" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın sözlerinin ardından, atıfta bulunduğu kişinin, Ersoy olup olmadığı sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Millî Gazete’nin söz konusu haberi aynen şöyle:
Partili cumhurbaşkanlığı sistemiyle birlikte “dışarıdan” bakan atamasına geçildi. Son kabinede de Kültür ve Turizm Bakanlığı’na turizm işiyle iştigal eden bir isim atandı.
Bir tur firmasının da sahibi olan ve ticaret hayatında Yunanistan tarafından işgal edilen adalarımıza turist taşıyan ama bakanlık koltuğunda ülke turizmine hizmet etmek durumunda kalan Kültür Bakanı, İstanbul’un fethi
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini9.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var10.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







