Murat Çapan adliyeye sevk edildi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Mayıs 26 2017
Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’nde Yunanistan’a geçmek isterken yakalanan KHK ile kapatılan Nokta dergisinin eski yazı işleri müdürü Murat Çapan, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çapan hakkında bir haberden dolayı 22 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti.
Murat Çapan adliyeye sevk edildi
Edirne 54'üncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı devriyeleri dün, Yunanistan sınırında yanlarında 3 çocuk da bulunan 5 kişiyi yakaladı.
Sınırı geçmeye çalışan kişilerin emekli emniyet müdürü S.S., Uşak Üniversitesi eski öğretim görevlisi A.E.A., ihraç edilen öğretmenler M.Ç., F.Ç. ile Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Nokta dergisi yöneticilerinden Murat Çapan’ın olduğu tespit edildi.
Yapılan işlemlerin ardından jandarma ekiplerince şüpheliler savcılık talimatıyla Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







