Mustafa Koç'un kabrine ziyaretçi akını
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 25 2016
Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un Zincirlikuyu’daki mezarına ziyaretler sürüyor. Mustafa Koç’un annesi Çiğdem Simavi ve halası Semahat Arsel başta olmak üzere arkadaşları mezarı başına gelerek dua etti.

Perşembe günü hayatını kaybeden Mustafa Koç, dün Zincirlikuyu’daki aile kabristanlığına defnedilmişti. Arkadaşları ve yakınları mezar başına gelerek dua etti. Aile kabristanlığındaki görevliler de temizlik ve bakım işlerini sürdürdü. Mustafa Koç’un annesi Çiğdem Simavi ve Vehbi Koç’un büyük kızı Semahat Arsel de yeğeninin mezarına geldi. Arsel, orada bulunan gazetecilerin yanına gelerek dua esnasında görüntü ve fotoğraf alınmamasını rica etti.

Mustafa Koç’un arkadaşlarından Binicilik Federasyonu eski başkanı Tunç Çapa da ziyaret için geldi. Uzun yıllar beraber ata bindiklerini belirten Çapa, “Birçok yerde yarışmalara katıldık. Zamansız kaybı hepimizi derinden üzdü. Allah ailesine sabır versin. Çok üzgünüm. Yaşım ondan büyük olduğu için ihtiyar diye çağırırdı beni. Ben ağabeyiyim onun. Çocukluğundan beri, Ankara’dan beri tanırım.” dedi.

Hem İstanbul Atlı Spor Kulübü hem de golf kulübünden arkadaşı olduğunu belirten Cavit Özyardımcı, “30 yıllık arkadaşlığımız var. Hiç birbirimizi kaybetmedik. Çok iyi bir insandı. Çok anılarımız var. Anlatmakla bitmez. Allah mekanını cennet etsin. Mütevazilikte toprak gibiydi.” diye konuştu.
CİHAN
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Tavşanın suyunun suyu gibi! ”Siz hiç doğuran delil gördünüz mü?”4.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!5.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







