Necati Ateş'ten Galatasaray'a mesaj
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 30 2015
Kayseri Erciyesspor'la sözleşmesini tek taraflı feshederek yollarını ayıran Necati Ateş'ten sürpriz açıklamalar yaptı.

Kayseri Erciyesspor'la sözleşmesini tek taraflı feshederek yollarını ayıran Necati Ateş, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1 yıldır Kayseri Erciyesspor'da yönetim ile büyük sıkıntılar yaşadığını ifade eden tecrübeli futbolcu "Çok şükür bitti. Eskişehirspor'da da Antalyaspor'da da futbol oynadım. Ancak hiçbirinde böyle sıkıntılar yaşamadım" diye konuştu.
Necati Ateş, sözleşmesi sürdüğü dönemde başka hiçbir kulüple konuşmadığını ancak bugünden itibaren menajeriyle birlikte gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti.
Galatasaray taraftarının kendisini mesaj yağmuruna tuttuğunu da söyleyen yıldız oyuncu, "Öyle bir şey söz konusu olursa seve seve Galatasaray'da oynarım. Galatasaray'dan teklif alırsam bir dakika düşünmem" ifadelerini kullandı.
(Habertürk)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!3.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


