Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Haziran 3 2022
Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?
Tutuklanan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün Erdoğan ve Berat Albayrak ile olan fotoğrafını paylaşan Şık, 'Neden her uyuşturucu tacirinin devlet erkanı ile fotoğrafı var?' dedi.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, Gürcistan’da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk ile Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eski Hazine ve Maliye Başkanı Berat Albayrak’ın birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, hakkındaki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından kaçtığı Gürcistan’ın başkenti Batum şehrinde önceki gün tutuklanmıştı.

Soruşturmayı yürüten savcılığın belgelerinde, “Galip Öztürk’ün dairesinde 5 saat süren operasyon ve arama sonucunda 7 kilo 215 gram kokain ele geçirildi” ifadeleri yer almıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


