Nefret operasyonunda 3 tutuklama
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Mayıs 5 2016
2'Sİ AKADEMİSYEN 3 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI. Kahramanmaraş'ta savcılık sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 12 kişiden Sütçü İmam Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yüksel B. ve Hasan D. ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği Genel Sekreteri Bilge P. tutuklandı. Diğer kişiler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Pazartesi günü düzenlenen operasyonda gözaltına alınan toplam 23 kişiden Sütçü İmam Üniversitesi eski rektör yardımcısı Prof. Dr. Cemal T. ile Lale Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri Canan K., Gülşen B. ve Fatma A. ise önceki gün tutuklanmıştı. Operasyonda gözaltına alınan aralarında aynı üniversitenin eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan'ın da bulunduğu 16 kişi denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakılmıştı.
Isparta’da 4 kişi cezaevinde
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında Süleyman Demirel Üniversitesi kadrosunda bulunan 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki 10 kişi savcılığa sevk edildi. Şahıslardan 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ağrı’da 2 kişi tutuklandı
Ağrı merkezli İstanbul, İzmir, Afyonkarahisar ve Ordu’da yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltındaki 3 kişi adli kontrol ile serbest bırakıldı, 2 kişi tutuklandı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


