Netflix 'ucuz abonelik' testlerine başladı
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 23 2020
İnternet üzerinden sinema filmi ve dizi film içeriği sunan Netflix, kendi yapımlarıyla da dünya çapında üye sayısına ulaşan platform olarak dikkat çekiyor.
Koronavirüs döneminde abone sayısında patlama yaşayan şirket, daha çok aboneye ulaşmak için yeni bir abonelik seçeceğini devreye koyuyor.
Netflix, şu anda sadece Hindistan'da olsa da, yeni bir üyelik seçeneğinin testlerini yapıyor. Mobile+ adı verilen bu yeni seçenek, daha uygun fiyata Netflix içeriğine erişim imkanı sunacak.
CHIP'in haberine göre Netflix, zaman zaman Güney Asya pazarlarında yeni düşük ücretli abonelik seçeneklerini deniyor. Firma bu sefer de Hindistan'da, düşük fiyat ile sadece PC, tablet veya mobil cihazlarında HD kalitesinde içerik akışı sağlama seçeneği sunan "Mobile+" planını test ediyor.
Plan, üyelerin aynı anda sadece bir cihazda içerik akışı yapmalarına izin verecek ve TV'ye içerik akışını desteklemeyecek.
Netflix'in Hindistan'da sunmakta olduğu bir aylık olanı daha var ve yine sadece mobil cihazları içeriyor. Ama bu plan, üyelerin cep telefonu veya tabletlerine 480p kalitesinde içerik akışı yapmalarına izin veriyor. PC ve TV desteği ise söz konusu değil.
Netflix Hindistan'daki en pahalı akış hizmetlerinden biri olarak görülüyor. Prime Video, Hotstar ve Zee5 gibi mevcut olan diğer hizmetler çok daha düşük fiyata sunuluyor. Ancak Netflix'in rakiplerine göre daha iyi bir içerik kütüphanesi var ve Hindistan'da büyümek için yerel içeriklere de yoğun bir şekilde odaklandığı biliniyor. "Mobile+" planı da firmanın bu yönde attığı bir diğer adım olarak görülebilir.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Kim düşük kim gözde! Erdoğan'ın uçağında yandaş değişim profilinin detayları2.Rusya, 'Oreşnik' füzesini ateşledi: Kiev ve Lviv’de büyük hasarlar3.ABB'den Melih Gökçek hakkında suç duyurusu4.Avrupa en çok iki Türk ürününü geri gönderdi5.Karadeniz’de kargo gemisine drone saldırısı: İkinci kaptan öldü, 1 denizci yaralı
6.BRICS ülkeleri Güney Afrika sularında gövde gösterisi yaptı7.Trump: 'Grönland‘ı ABD almazsa Rusya veya Çin alacak’8.Fransa ve İngiltere Ukrayna'ya 15 Bin Asker Gönderecek: Moskova sert tepki verdi9.İran protesto: Trump'tan tehdit, Hamaney'den rest10.Emniyet Müdürü, eşine, şöförlü çakarlı araç tahsis etmiş!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER







