Niğde'de feci kaza: 4 ölü
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Cumartesi, Ekim 10 2015
Niğde'nin Ulukışla İlçesi'nde TIR ve otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Niğde-Adana Karayolu Çiftehan Köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Adana yönüne ilerleyen sürücüsünün kimliği henüz açıklanmayan 31 R 7802 plakalı TIR, Çiftehan Köyü'ne gitmekte olan Muzaffer Meral yönetimindeki 01 EV 196 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, hurdaya dönen otomobildeki Muzaffer Meral, Sami Güler, Melike Türkaslan ve Emine Aykan'ın öldüğünü belirledi. Cenazelerin, Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın yaptığı incelemenin ardından olay yerine gelen yakınlarına teslim edildiği belirtildi.
Kimliği açıklanmayan TIR sürücüsünü gözaltına alan jandarma, kazayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.
(DHA)
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Şeyma Subaşı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi10.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


