Organize gaspta son yöntem akıllara durgunluk verdi
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 21 2016
Bursa’da, lastiğini indirdikleri otomobili tapu dairesinden itibaren takip eden hırsızlar, sürücünün lastiği tamir etmek için aracını durdurmasından yararlanarak camı kırıp ön koltuktaki 120 bin lirayı gasp etti.

Olay, Bursa'nın Yıldırım ilçesi İhtisas Kavşağında meydana geldi. Müteahhitlik yapan Ömer Faruk K., Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde gerçekleştirdiği satışın ardından 120 bin lirayı çantasına koyarak işyerine gitmek üzere aracına bindi. 16 HJ 260 plakalı otomobiliyle giderken sağ arka tekerleğin patlak olduğunu fark eden Ömer Faruk K., İhtisas Kavşağı yakınlarında bir cebe girerek lastikçi bulmak için arabasından çıktı. Geri döndüğünde sağ yan camın kırılarak içinde 120 bin lira bulunan çantanın çalındığını fark eden sürücü şok yaşadı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre, 1,70 boylarında siyah mont ve siyah bere giyen bir kişinin taş benzeri bir şeyle ön camı kırıp parayı aldıktan sonra son rakam gurubu 9350 plakalı otomobile binerek kaçtı. Polis, içinde 4 kişi bulunduğu belirtilen beyaz renkli Renault aracı bulmak için çalışma başlattı.
EMLAKÇININ LASTİĞİNİ DE PATLATMIŞLAR
Müteahhitlik yapan Ömer Faruk K., yaşadıklarını şöyle anlattı: “Tapuda satışı verdik. Emlakçı, komisyoncu da vardı arada. Parayı aldık onunla beraber aşağı indik, onun da lastiği patlamış. Ben arabayla çıktıktan sonra karayollarının orada fark ettim lastiğimin patlak olduğunu. En yakın cep burayı gördüm. Park ettim. Bir de çanta yan duruyordu yani görünür şekilde durmuyordu. Şurada bir asansörcü var, yakında bir lastikçi var mı diye sormaya gittim. Gittim, geldim, 2-2,5 dakika olmadı, geldim ki kırıp almışlar.”
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!5.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!8.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!9.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı10.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Habertürk eski GYY Veyis Ateş tutuklandı

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...


