Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo nikah tazeleyecek
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Kasım 6 2016
Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo Real Madrid ile sözleşmesinin 30 Haziran 2021'e kadar uzatacak

REAL MADRİD , Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesinin 30 Haziran 2021'e kadar uzatıldığını ve imzaların yarın Santiago Bernabeu Stadı'nda atılacağını açıkladı. Real Madrid Kulübünden yapılan açıklamada, yarın Ronaldo ve kulüp başkanı Florentino Perez imza töreni düzenleyecek.
Manchester United'dan 2009 yılında Real Madrid'e transfer olan Cristiano Ronaldo'nun sözleşmesi, Haziran 2018'de sona eriyordu. Sözleşmesini 3 yıl daha uzatan Ronaldo, yeni sözleşmesini tamamlaması halinde 36 yaşında olacak.
Ronaldo, Real Madrid ile şimdiye kadar 2 Şampiyonlar Ligi, 2 Süper Kupa, 1 Dünya Kulüpler Kupası, 1 La Liga şampiyonluğu, 2 Kral Kupası, 1 İspanya Süper Kupası kazanırken, bireysel olarak da 3 kez gol kralı olup, 2 kez Altın Top ödülüne layık görüldü.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







