Prens'in açıklamaları benzerlerini korkuttu
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 12 2023
İngiliz Kraliyet ailesinin sırlarını ifşa ettiği anı kitabıyla gündemden düşmeyen Prens Harry’nin Afganistan’da askerlik yaptığı dönemde 25 kişiyi öldürdüğünü açıklaması, Prens’e benzerliğiyle şöhret olan isimler arasında paniğe yol açtı.
İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılan ve aile sırlarına ilişkin ifşalarıyla gündemden düşmeyen Prens Harry’nin 10 Ocak’ta yayınlanan Spare isimli anı kitabıyla ilgili tartışmalar sürüyor.
Prens, kitabında Afganistan’daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü belirterek “Beni tatmin eden bir sayı değil ama utandırmıyor da” ifadelerini kullanmıştı.
Prens'in bu açıklaması tepkilere yol açarken Taliban örgütü de Harry'yi “boşboğaz ezik” olarak nitelemişti. Prens Harry’nin açıklamaları İngiltere’de de eleştirilere neden olmuş, askeri uzmanlar Taliban'ın Prens Harry'ye saldırı düzenleyebileceği uyarısında bulunmuştu.
‘ŞAPKA VE GÖZLÜKLE DOLAŞIYORUM’
Prens Harry'ye benzerliği sayesinde dünyada ünlenenve para kazanan Rhys Whittock, bu tartışmanın kendisini korkuttuğunu ve Taliban'ın kendisini Prens Harry sanıp hedef almasından endişelendiğini açıkladı. Prens Harry kılığında dünyayı dolaşan ve çeşitli etkinliklere katılan Whittock'un “Prens Harry'nin Benzeri” isimli bir Instagram hesabı da var.

Whittock’a bazı etkinliklerde Meghan Markle’a benzeyen bir kadın da eşlik ediyor
Harry'yle aynı yaşta olan 39 yaşındaki Whittock, artık toplum içine çıktığında daha dikkatli olduğunu ve Prens'e benzerliğini gizlemeye çalıştığını kaydetti. Bu olayın Taliban'ın Kraliyet ailesine saldırılarını tetikleyebileceğini düşünen Whittock, Kraliyet üyeleri gibi bir güvenlik ordusuna sahip olmadığını da vurgulayarak “Harry'ye benzemek şu anda beni epey korkutuyor. Bir süredir şapka ve güneş gözlüğüyle dolaşıyorum” dedi.
Whittoc
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor10.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







