Real Madrid Espanyol'a gol olup yağdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Eylül 12 2015
Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, Espanyol maçında rakip fileleri 5 kez havalandırarak tarihe geçti.

İspanya Birinci Futbol Ligi’nin (La Liga) 3. haftasında Real Madrid, deplasmanda Espanyol ile karşılaştı. Mücadelenin ilk 28 dakikalık dilimini 4-0 önde geçen Madrid ekibi, devreye de bu skorla girdi.
Karşılaşmanın 62 ve 81. dakikalarında da rakip fileleri havalandıran Rafael Benitez’in öğrencileri, sahadan 6-0 galip ayrıldı.
RONALDO, REAL MADRID TARİHİNE GEÇTİ
Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, bu karşılaşmada adeta gol şov yaptı. Rakip fileleri 5 kez havalandıran yıldız isim, Karim Benzema’nın 28. dakikada attığı golün de asistini yaptı. 203 maçta 230 gol atan Portekizli golcü, La Liga'da Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusu olmayı da başardı.
İHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







