‘Reina gibi tarayacağım’: Gaziantep’te Periscope paylaşımına gözaltı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Salı, Ocak 3 2017
Gaziantep’te bir kafede çevrimiçi canlı yayın uygulaması Periscope üzerinden yaptığı yayında “Reina gibi Gaziantep’te bir mekanı tarayacağım” diyen İlker G., ihbar üzerine gözaltına alındı.

Gece geç saatlerde İbrahimli Mahallesi’nde bulunan bir otelin alt katındaki kafede meydana gelen olayda, İlker G., Periscope üzerinden yaptığı yayında “Reina gibi Gaziantep’te bir mekanı tarayacağım” ifadelerini kullandı.
Yayını fark edenlerin durumu polise ihbar etmesi üzerine başlatılan çalışmanın ardından İlker G., paylaşımı yaptığı kafede gözaltına alındı.
Kafede bulunanlar gözaltına alınma nedenini öğrenince İlker G.’ye hakaret edip tekme ve tokatla saldırdı.
Üzerinde herhangi bir suç unsuru bulunmayan İlker G. sorgu için karakola götürülürken, yapılan araştırmada terör bağlantısına da rastlanmadı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini10.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







