Röportaj verirken soyuldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Perşembe, Şubat 18 2016
Schalke 04'te forma giyen Dennis Aogo, havaalanında röportaj verirken soyuldu.

UEFA'da oynayacağı Shakhtar Donetsk deplasmanı için Ukrayna'ya gidecek olan Schalke 04 kafilesinde hırsızlık şoku yaşandı.
Köln Havaalanı'na gelen Schalke 04 ekibi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Dennis Aogo da röportaj veren oyunculardan biriydi. Röportaj sırasında içinde pasaport ve dizüstü bilgisayarının da bulunduğu el bagajını çaldırdı.

Başta arkadaşlarının bir şakası olduğunu zanneden Dennis Aogo daha sonra acı gerçekle yüzleşmek zorunda kaldı.

Havaalanı yetkilileriyle güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen yıldız futbolcu daha sonra kendisi için çıkarılan geçici seyahat belgesiyle Ukrayna'ya hareket edebildi.

Dennis Aogo'nun pasaport, kitap ve kitabından oluşan eşyaları daha sonra otoparkta bulundu fakat dizüstü bilgisayar ve çantası bulunamadığı bildirildi.
Kulübün sosyal medyada hesabından takımın Ukrayna'ya gidişi ile ilgili paylaştığı görüntüde Dennis Aogo'nun çantasıyla havaalanına geldiği görülüyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Nefret operasyonu: 81 kişi gözaltına alındı2.Flash Haber... Cumhurbaşkanı başdanışmanı yolsuzluk iddiasıyla istifa etti3.Eski Adalet Bakanı, başka bir ülkeden 'siyasi mülteci' statüsü aldı4.Yandaş gazeteciden Hadise'ye 'İran' ayarı5.Boydak ailesinden Elif Boydak Bozdağ da cezaevine konuldu
6.Kasım Garipoğlu'nun şoförü itirafçı oldu: Elinde 25 kişilik ünlü listesi var7.İşte gerçekler! Avrupa, Rusya'nın Oreşnik füzelerine ne kadar hazır!8.Hakime öyle dimdik sordu: “Rüşvet mi aldınız?”9.550'den fazla can kaybı, 11 bine yakın gözaltı... İran'da durum ağırlaşıyor10.Commerzbank’tan 3 aylık dolar tahmini

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ

TÜRKMEN TERZİ

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN
ÇOK OKUNAN HABERLER







