Rusya’dan ABD eleştirisi
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cuma, Kasım 12 2021
Rusya Savunma Bakanlığı, ABD'nin Karadeniz'deki askeri hareketlerini ve varlığını eleştirdi.Rus haber ajansı Interfax, Rusya Savunma Bakanlığı’nın açıklamalarını kamuoyuna duyurdu.
Bakanlık, ABD’nin Karadeniz’deki hareketlerinin ve varlığının bölgeye zarar verdiğini açıkladı. Yapılan açıklamada ABD donanmasının varlığının ve saldırgan tavrının bölgesel ve stratejik istikrara bir tehdit olduğu duyuruldu.
Bakanlık ayrıca son 24 saat içinde Karadeniz üzerinden 6 adet NATO keşif uçuşunun tespit edildiğini açıkladı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


