Sabah başka, öğlen başka: 'Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yok'
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 11 2024
AKP'li Ensarioğlu, “Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım” açıklamasından kısa süre sonra, Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur" dedi.
Diyarbakır Bağlar'da kaybolduktan 19 gün sonra derede çival içinde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesine ilişkin "Aile dostlarımız" sözleri tepki çeken AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı.
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Sözcü TV’ye yaptığı açıklamada siyaseti bırakmayı düşündüğünü söyledi.
Ensarioğlu, “Siyaseti bırakmayı düşünüyorum, bir müddet dinleneceğim ve konuşmayacağım” ifadelerini kullandı.
Bu açıklamalarının haberleştirilmesinden kısa süre sonra Ensarioğlu sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, "Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım" değerlendirmesinde bulundu.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'
6.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'7.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!8.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olm...

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturm...


