Salona gitmeden formda kalmak mümkün
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 28 2016
Vücut geliştirme lisanslı sporcusu Mesut Ertüzün, salonlara girmeden de vücudun sağlıklı ve formda kalacağını söylüyor.

2014 Nisan ayında Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu'nun gerçekleştirdiği milli takım seçmelerinde 4.'lük elde eden 20 yaşındaki sporcu, hazırladığı video ile spor salonlarına gitmeye vakti olmayan insanlara sağlıklı ve fit kalmanın yolunu gösteriyor.
Salona gitmeden formda kalmak mümkün | Samanyolu Haber
Videoda bütün kas gruplarına yönelik hareketleri uygulamalı olarak gösteren Mesut Ertüzün, progragmın haftada 3 ya da 4 gün uygulanması halinde sağlıklı ve formda kalmak için yeterli olacağını dile getiriyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!2.Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğenine kurşun yağmuru3.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!4.Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'a gidiyor5.İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçlarında ceza ertelenemez'
6.Avrupa endişeli: Oreşnik seyir füzeleri Belarus'ta aktive edildi!7.Ersoy'un etkin pişmanlık oyunu tutmadı: 'Soruşturmaya katkı sağlamadı'8.Zelensky görevden ayrılma işareti verdi9.Türkiye'nin adaletsizlik rekoru: AİHM'nin 2.420 kişi için verdiği ihlal kararı ne anlama geliyor?10.2026'nın ilk günü Yeni Zelanda'da başladı!

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU
ÇOK OKUNAN HABERLER

ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzma...

Almanya'da sokak ortasında Hüseyin Baybaşin'in yeğ...

Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatır...

Saran baskılara dayanamadı: Fenerbahçe 'Olağanüstü...

İşkencecilere AYM'den kötü haber: 'İşkence suçları...


